Mesterséges Intelligencia? Egyszerűen!

Lehet-e bonyolult fogalmak és tudományos kifejezések, illetve matematikai képletek tömkelege nélkül a mesterséges intelligenciáról beszélni? Igen. Meg is mutatjuk, szerintünk hogyan kell csinálni!

Mi a rixelnél úgy látjuk, nagyon sok kérdőjel van az emberekben a mesterséges intelligencia alkalmazását, alkalmazhatóságát illetően. Személyes, üzleti tapasztalataink inspiráltak bennünket arra, hogy megmutassuk, fejlesztőként hogyan látjuk a mesterséges intelligenciát és mit gondolunk annak felhasználhatóságáról. A könyvet két szempontból is hiánypótlónak tekintjük. Magyar nyelven nagyon kevés irodalom érhető el a mesterséges intelligenciáról, valamint a bármilyen nyelven elérhető tartalmak többségében vagy fejlesztőknek szólnak, vagy nem többek hangzatos frázisoknál. Baráti beszélgetések alkalmával és előadásaink után is rengeteg kérdést kapunk a mesterséges intelligenciáról, robotokról, jövőről. Ezeket a gondolatainkat vetettük papírra.

Reméljük, elnyeri tetszésed a könyv és sikerül néhány kérdőjel helyére pontot tenni a fejedben. Szívesen vesszük véleményed, észrevételed, kritikád.

Könyv letöltése: PDF
Könyv letöltése: EPUB